Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 06.12.2017 15:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.12.2017 19:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.12.2017 17:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.12.2017 17:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.12.2017 15:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.12.2017 15:12

  Kryesia e Kuvendit