Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Veseli falënderon eurodeputeten Lunaçek për ndihmën dhënë Kosovës
Veseli falënderon eurodeputeten Lunaçek për ndihmën dhënë Kosovës

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 30.10.2017 18:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 30.10.2017 18:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 30.10.2017 10:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 30.10.2017 10:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 30.10.2017 10:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 30.10.2017 10:01

  Kryesia e Kuvendit