Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Veseli: FSK-ja është partner i sigurt i NATO-s dhe e gatshme të transformohet në ushtri
Veseli: FSK-ja është partner i sigurt i NATO-s dhe e gatshme të transformohet në ushtri
Veseli: FSK-ja është partner i sigurt i NATO-s dhe e gatshme të transformohet në ushtri

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 21.12.2017 14:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 21.12.2017 11:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 21.12.2017 00:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.12.2017 18:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.12.2017 18:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 20.12.2017 18:00

  Kryesia e Kuvendit