Lajmet e fundit

E Mërkure, 13.09.2017

 • Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e enjte, 14 shtator 2017

  lexo më shumë

 • Veseli ftohet në Konferencën e kryeparlamentarëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor

  lexo më shumë

 • Ambasadori austriak, Gernot Pfandler uron kryeparlamentarin Veseli

  lexo më shumë

 • Kryeparlamentari Veseli priti ambasadorin e Shqipërisë Qemal Minxhozi

  lexo më shumë

 • Kryeparlamentari Veseli dhe Ambasadori britanik O’Connell diskutojnë për avancimin e raporteve midis dy shteteve

  lexo më shumë