Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga vizita e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore... në FSK dhe Shoqatën e Grave Police të Kosovës
Nga vizita e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore... në FSK dhe Shoqatën e Grave Police të Kosovës

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 20.12.2017 14:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.12.2017 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.12.2017 16:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.12.2017 16:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.12.2017 15:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 18.12.2017 15:37

  Kryesia e Kuvendit