Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së priti në takim një delegacion nga DCAF

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 07.11.2017 17:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.11.2017 17:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.11.2017 15:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 06.11.2017 11:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 06.11.2017 10:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 06.11.2017 10:00

  Kryesia e Kuvendit