Kalendari i takimeve dhe i seancave

Tryezë

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Marte, 19.06.2018 11:00 në sallën C 301

Rendi i ditës:

Tryezë me temë:

Prioritetet në fushën e Arsimit Parauniversitar.