Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Kryesisë

Kryesia e Kuvendit

E Enjte, 17.05.2018 10:45 në sallën C 301

Rendi i ditës

1. Çështjet vijuese.

 

Procesverbali