Lajmet e fundit

 • E Premte, 17.11.2017

  Agjenda e kryeparlamentarit Kadri Veseli për ditën e shtunë, 18 nëntor 2017

  lexo më shumë

 • E Enjte, 16.11.2017

  Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike

  U përkrah për procedim në seancë Raporti Vjetor i Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit dhe Raporti i Pasqyrave Financiare të Audituara, për vitin 2016 me rekomandimet e Komisionit. U shqyrtua Plani vjetor i punës së Zyrës Kombëtare të Auditimit, për sezonin e Auditimit 2017/2018. lexo më shumë

 • E Mërkure, 15.11.2017

  Sekretari Krasniqi priti një grup gazetarësh japonezë

  lexo më shumë