Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

 • E Hënë, 24.09.2018 15:00
 • Salla: N 302
 •  

Takimi i anëtarëve të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, me z.Robert Gajda, Komisioner për Mbrojtjen nga Diskriminimi në Republikën e Shqipërisë, do të mbahet me datë 24 shtator 2018, (e hëne), në ora 15:00, ndërtesa e Kuvendit, salla N 302.

 • E Hënë, 17.09.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit të punës së Komisionit Funksional për sesionin pranveror të vitit 2018,

2. Shqyrtimi i planit të punës të plotësuar të Komisionit Funksional për sesionin vjeshtor të vitit 2018,

3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Peticione,

4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 10.09.2018 14:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Takim në Komisionin Funksional me delegacionin e udhëhequr nga znj. Lena Ingelstam - drejtoreshë e Programeve Ndërkombëtare të Save the Children në Suedi,

2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,

3. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 20.07.2018 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: C 203
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,
2. Diskutim në Komision lidhur me çështjen e Personave të Pagjetur pas samitit të mbajtur në Londër. Të ftuar: Përfaqësues të Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur,
3.Takim në Komisionin Funksional me grupin e studentëve nga Italia dhe përfaqësues të KFOR-it Italian,
4.Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 11.07.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Diskutim në Komision lidhur me gjendjen ekzistuese të rinjve dhe të miturve të cilët punojnë në sektorin privat. Të ftuar: Skender Reqica, Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Basri Ibrahimi, Kryeinspektor i Inspektoratit të Punës,

2.Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-084 për Mbrojtjen e Fëmijës,

3.Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924