Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

 • E Premte, 18.05.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës

Politikat kryesore të dala nga nevojat e diasporës përgjatë implementimit të nismës "Dialogu i strukturuar për të drejtat e Diasporës".

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)

 

 • E Premte, 04.05.2018 14:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës

Shqyrtimi i Projekt Platformës shtetërore për finalizimin e dialogut ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve në mes të dy shteteve.

 

 • E Enjte, 26.04.2018 14:30
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me z. Per Strand Sjaastad, Ambasador i Norvegjisë, për të diskutuar lidhur me vizitën e Komisionit në Norvegji;
3. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 29 mars, 3, 10 dhe 12 prill 2018;
4. Funksionalizimi i grupeve punuese të Komisionit;
5. Të ndryshme.

 

 • E Enjte, 12.04.2018 15:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: C 301
 •  

Rendi i ditës

Takim i Komisionit me Grupin Parlamentar të Miqësisë Kuvajt-Kosovë

 

 • E Marte, 10.04.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës

Takim me z. Besian Mustafa, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) në lidhje me Sektorin e Investimeve Strategjike dhe për sfidat të cilat paraqiten gjatë zbatimit të Ligjit për Investime Strategjike.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542