Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 21.03.2018 15:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.03.2018 10:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.03.2018 08:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.03.2018 01:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 20.03.2018 17:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 19.03.2018 13:41

  Kryesia e Kuvendit