Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga takimi i Grupit të Grave Deputete me përfaqësues të mediave
Nga takimi i Grupit të Grave Deputete me përfaqësues të mediave
Nga takimi i Grupit të Grave Deputete me përfaqësues të mediave
Nga takimi i Grupit të Grave Deputete me përfaqësues të mediave

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 05.07.2018 08:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.07.2018 18:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.07.2018 18:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.07.2018 18:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.07.2018 18:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.07.2018 18:02

  Kryesia e Kuvendit