E Hënë, 11.09.2017 11:35

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Ambasada e SHBA-ve mirëpret konstituimin e Kuvendit dhe uron kryetarin Veseli

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 11.09.2017 11:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.09.2017 10:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.09.2017 14:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.09.2017 11:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 09.09.2017 21:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 08.09.2017 16:11

  Kryesia e Kuvendit