Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit
Nga vazhdimi i mbledhjes plenare të Kuvendit

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 26.10.2017 14:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.10.2017 13:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.10.2017 13:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.10.2017 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.10.2017 21:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.10.2017 11:42

  Kryesia e Kuvendit