Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Enjte, 19.10.2017Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike U bë tërheqja e shortit lidhur me Auditimin e Raporteve Vjetore Financiare dhe Raportet e deklarimit financiar të fushatës, së subjekteve politike, për... lexo më shumë
  • E Mërkure, 18.10.2017Nga mbledhja Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media Tri raporte vjetore të institucioneve të pavarura u proceduan për shqyrtim në seancë plenare lexo më shumë
  • E Mërkure, 18.10.2017Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Zhdukur dhe Peticione Deri më tani janë mbledhur gjithsejtë 1.550 kërkesa nga persona paraplegjikë dhe tetraplegjikë dhe se pas shqyrtimit të kërkesës nga Komisioni i... lexo më shumë
  • të gjitha lajmet